Keresés a blogban

2017. április 5., szerda

Sminktetováló képzés

Amikor gyerek voltam stewardes akartam lenni, majd végül külkereskedelmi szakközépbe mentem, ahol már a 3. osztályban tudtam,hogy kozmetikus leszek :D Amikor tanuló voltam és láttam milyen a sminktetoválás, hogy zajlik azt mondtam, hogy én SOHA NEM FOGOK TETOVÁLNI ....azt is mondtam, hogy én tanítani sem fogok! Bár az életemet célok irányítják, vannak dolgok amikről kiderül, hogy a sorsom része.

17 év sminktetoválói múlt ma már nem jelent semmit, vagy mégis? Az elmúlt 2-3 évben úgy felgyorsultak az események a szakmánkban. Rengeteg új technika jelent meg. Rengeteg új sminktetováló kíséretében. Ma már van hogy egy kezdő, de szorgalmas sminktetováló sokkal szebb munkákat készít, mint egy 20 éve a szakmában lévő sminktetováló, aki bebújt a neve mögé.  Viszont az tény, hogy abban a rengeteg mögöttem hagyott évben annyi mindenen mentem át, kudarcon, tév utakon, amikből mára olyan tapasztalatot szereztem, amit egy profi kezdő nem tud! A félrelépésekből a kudarcokból lehet a legtöbbet tanulni! Ismerem a miérteket ;-) Persze egy jó pap holtig tanul, így én is folyamatosan képzem magam, de eljött az idő, hogy tovább adjam a tudásomat!Tanulóim által folyamatosan tanulok! Rájöttem, hogy az a rendszer amiben még én tanultam és ami még sajnos ma is létezik, nem képes profi képzést szaktudást adni! 2 nap alatt nem lehet ezt a szakmát megtanulni! 2 hét alatt sem! Rengeteg gyakorlásra van szükség! Sajnos ez az ami a mai képzésekből hiányzik! Jó pénzkereseti lehetőséget és divatos szakmát ígér, de arról senki nem beszél, hogy óriási felelősség más arcát összerajzolni !

A képzéseimet úgy alakítottam ki, hogy rengeteg gyakorlást, élő modelles gyakorlatot tartalmaznak. Célom, hogy képzett, magabiztos és önállóan igényesen dolgozni képes szakemberek kerülhessenek a szakmába! Ezt viszont csak úgy lehet elérni, ha a figyelmemet 100%-ban egy emberre összpontosítom. Nem hiszek a tömeg oktatásban! A képzéseimet pont ezért úgy alakítottam ki, hogy az elején, az első három modellnél privát oktatást tartok! 

Az oktatások során az elmélet és az élő bemutató mellett élő modelles gyakorlatra is sor kerül, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy kiderüljenek a hibák, a rossz berögződések. Igény szerint lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamon készült munkák korrekciója is az én felügyeletemmel készüljön el. Hiszen sokszor tapasztalható, hogy gyógyulás után lépnek fel a problémák, kérdések! (Ez az 1 napos Masterclassokra érvényes)

Többféle géppel és pigmenttel dolgozom, így oktatásaim során lehetőséged van azok kipróbálására. Tudom, hogy óriási kérdés, hogy "milyen gépet vegyek?" talán ebben is tudok segíteni ;-)


Ha kérdésed van, keress bizalommal!

ginapmukepzes@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése