Keresés a blogban

2017. április 5., szerda

Sminktetováló képzés

Amikor gyerek voltam stewardes akartam lenni, majd végül külkereskedelmi szakközépbe mentem, ahol már a 3. osztályban tudtam,hogy kozmetikus leszek :D Amikor tanuló voltam és láttam milyen a sminktetoválás, hogy zajlik azt mondtam, hogy én SOHA NEM FOGOK TETOVÁLNI ....azt is mondtam, hogy én tanítani sem fogok! Bár az életemet célok irányítják, vannak dolgok amikről kiderül, hogy a sorsom része.

17 év sminktetoválói múlt ma már nem jelent semmit, vagy mégis? Az elmúlt 2-3 évben úgy felgyorsultak az események a szakmánkban. Rengeteg új technika jelent meg. Rengeteg új sminktetováló kíséretében. Ma már van hogy egy kezdő, de szorgalmas sminktetováló sokkal szebb munkákat készít, mint egy 20 éve a szakmában lévő sminktetováló, aki bebújt a neve mögé.  Viszont az tény, hogy abban a rengeteg mögöttem hagyott évben annyi mindenen mentem át, kudarcon, tév utakon, amikből mára olyan tapasztalatot szereztem, amit egy profi kezdő nem tud! A félrelépésekből a kudarcokból lehet a legtöbbet tanulni! Ismerem a miérteket ;-) Persze egy jó pap holtig tanul, így én is folyamatosan képzem magam, de eljött az idő, hogy tovább adjam a tudásomat!Tanulóim által folyamatosan tanulok! Rájöttem, hogy az a rendszer amiben még én tanultam és ami még sajnos ma is létezik, nem képes profi képzést szaktudást adni! 2 nap alatt nem lehet ezt a szakmát megtanulni! 2 hét alatt sem! Rengeteg gyakorlásra van szükség! Sajnos ez az ami a mai képzésekből hiányzik! Jó pénzkereseti lehetőséget és divatos szakmát ígér, de arról senki nem beszél, hogy óriási felelősség más arcát összerajzolni !

A képzéseimet úgy alakítottam ki, hogy rengeteg gyakorlást, élő modelles gyakorlatot tartalmaznak. Célom, hogy képzett, magabiztos és önállóan igényesen dolgozni képes szakemberek kerülhessenek a szakmába! Ezt viszont csak úgy lehet elérni, ha a figyelmemet 100%-ban egy emberre összpontosítom. Nem hiszek a tömeg oktatásban! A képzéseimen pont ezért maximum 2 fővel foglalkozom! 

Az oktatások során az elmélet és az élő bemutató mellett élő modelles gyakorlatra is sor kerül, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy kiderüljenek a hibák, a rossz berögződések. Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamon készült munkák korrekciója is az én felügyeletemmel készüljön el. Hiszen sokszor tapasztalható, hogy gyógyulás után lépnek fel a problémák, kérdések! 

Többféle géppel és pigmenttel dolgozom, így oktatásaim során lehetőséged van azok kipróbálására. Tudom, hogy óriási kérdés, hogy "milyen gépet vegyek?" talán ebben is tudok segíteni ;-)


Ha kérdésed van, keress bizalommal!

ginapmukepzes@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése