Keresés a blogban

2018. június 19., kedd

Miért jó, ha van sminktetoválásod?

Bár a szépség belülről fakad, azért a külsőségeken mindig lehet finomítani! Hiszen ki ne szeretne vonzó és fiatal lenni! Ez hogyan érhető el sminktetoválással? Elmondom Neked! Lehet több oldalon már olvastad is, hogy Anti-aging sminktetoválás...mi lehet ez? Nem nem tűnnek el a ráncok a szemed alól, és a szádat sem töltjük fel. Amit mi tudunk nyújtani sminktetoválással az egy szinte észrevehetetlen  esztétikus fiatalítás. Elvonjuk a figyelmet arról, amit palástolni szeretnénk az arcon, és máshova tesszük a fókuszt.

Na nézzük külön-külön a területeket!
Kezdjük a szemöldökkel, hiszen az az arc koronája.
Nagyon kevés hölgy az akinek azt mondanám, hogy semmit sem nyúlnék a szemöldökéhez mert csodálatos.
Természetesen van ilyen!
Fiataloknál a legnagyobb probléma az, hogy túlszedik a szemöldöküket, és számukra teljesen előnytelen formát kezdenek el rajzolni. Ez nem hogy vonzóvá nem teszi őket, de egy külső szemlélő még mókásnak is találhatja egy-egy esetben.

Egy 20-as éveiben járó lánynak is sokat számít pl egy állás interjún, hogy hogy néz ki. 
Szerinted melyik lányt vennék fel hamarabb, ha a tudásuk egy szinten van? Én biztos vagyok benne, hogy számít a kisugárzás, és egy szép formájú esztétikus szemöldök magabiztosságot ad a viselőjének.


Idősebb korban a legnagyobb probléma talán az, hogy a gravitációval megereszkedik a szemhéjunk. Ez szomorkássá teszi a tekintetet. Ha ezt korrigáljuk egy szolidan elkészített szemöldök tetoválással, akár 10 évet is fiatalodhat az arc ...és már meg is van az anti-aging hatás ;-)
Egy szemöldök, ha esztétikusan az arcformához van elkészítve mindenképpen pozitívan tudja befolyásolni a kinézetünket, kisugárzásunkat.


Lássuk a szemet!
A szem a lélek tükre!  Régi mondás, de mit tudunk elérni a sminktetoválással?
Gyógyult szemhéj kontúr


Púder hatású szemhéj satír
Szerintem elég sok probléma szokott felmerülni az otthoni rajzolgatás során:
1. Nem sikerül egyformára a két vonal
2. Talán a rutinosabbak ügyesen megrajzolják, de a nap végére elmaszatolódik, felragad a felső szemhéjra. Összetúrósodik a szemzugba...elég bizarr látvány az ilyen :/
3. Szemüvegeseknek elég nagy probléma, ha fenn van a szemüveg akkor azért nem látja mit kreál magának, ha nincs rajta azért.
4. Az alsó vonalat senki nem tudja magának szépen meghúzni. A ceruza a pillák között szétmaszatolódik és egy búsuló juhászkutya kinézetet ad az arcnak.
 Ilyenkor mondják a vendégek, hogy neki nem áll jól az alsó vonal. De igen!
Lehet hogy jól áll, csak kicsit másképp kell megközelíteni a dolgokat! Egy jól elkészített alsó vonal akár el is vonhatja mások tekintetét a szem alatti táskákról ;-)

Ha tetoválva van a szemhéjad akkor biztos lehetsz benne, hogy a strandon sem fog elmaszatolódni, és még akkor sem, ha megdörzsölöd a szemed.

Egy szép esztétikusan elkészített kontúr vonal, esetleg pici satírral, ha az jobban áll nagyon szép tud lenni. Nem az éjszakai díva macskaszemekre gondolok ;) Az számomra provokatív, feltűnősködő!

Utolsó és nem elhanyagolható tetoválható felület az arcunkon az ajkunk!
Akár már fiatal korban problémát okozhat, hogy nincs a szájnak színe. Vagy gyerekkorban a sok herpesz miatt foltos, cakkos lesz a száj széle. Ilyenkor egy nagyon finom nude színnel vissza tudjuk adni az ajak színét, anélkül, hogy kontúrt készítenénk. Ez fiataloknak nagyon előnyös szép tud lenni.
Gyógyult ajak tetoválás
Gyógyult ajak tetoválás
Frissen tetoválás után
Idősebb korban meg nem csak a száj széle tűnik el, de van akinek annyira elvékonyodik a szája, hogy szinte eltűnik. Na egy ilyen száj kitetoválva rögtön éltre kelti az arcot és és ismét 5-10 évvel fiatalabbá varázsolja.


Frissen tetoválás után


Gyógyult ajak tetoválás

Gyógyult ajak tetoválás
 Vannak akik imádják rúzsozni magukat. Ők tudják, hogy vagy nagyon jó minőségű rúzst kell vásárolniuk, vagy figyelni magukat a tükörben, hogy ne maszatolódjon el, ne kenje össze a fogukat  a rúzs, hiszen egy intenzív szín nagyon rosszul áll a fogakon. Nekik tökéletes megoldás egy rúzs hatású tetoválás. Nem kenődik, nem maszatolja össze a fogakat!


Gyógyult rúzs hatású ajak tetoválás

Egy esztétikusan elkészített sminktetoválás kortól függetlenül mindenkinek jól tud állni. Megfelelő színekkel, technikákkal fiatalítani tudja az arcot!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése